MENY

TINE® ÅRETS MATGLEDEBEDRIFT:

PRODUKTFORSLAG

Her finner du tips til et utvalg produkter fra TINE® som kan løfte fram smaken på rettene dine.

Konkurranseperiode april–juni

Tips til produkter:

Jarlsberg®

Smaken av Jarlsberg® er helt unik – den verdenskjente osten har en fyldig, søt og nøtteaktig smak. Smak, duft og konsistens gjør Jarlsberg® uerstattelig.

Les mer om Jarlsberg® her

Norvegia®

Oppskriften på Norvegia® sin popularitet er like enkel å forstå som den er vanskelig å kopiere. Det handler om god smak, tradisjonsrikt håndverk, og tilgang til frisk melk fra norske kuer.

Les mer om Norvegia® her

TINE® REVET OST

TINE® Revet ost er unike blandinger av ekte ost med høy kvalitet og kjente merkevarer. Vi kan garantere at TINE® Revet ost alltid er ekte ost.

Les mer om TINE® Revet ost her

TINE® Sveitser

Sveitserne lærte oss å lage ost. En av deres mest kjent oster heter Emmentaler og skriver seg fra den fruktbare dalen Emme i Sveits. I Norge har vi produsert vår sveitserost siden 1815.

Les mer om de norske sveitserostene her

BRUNOSTENE FRA TINE®

Brunost har en sentral plass i norsk mattradisjon og er for mange nordmenn et favorittpålegg. TINE® Brunost er søte, fyldige oster med svak smak av karamell.

Finn ut mer om TINE® Brunost her

TINE® Melk

Ingen annen drikk enn melk inneholder like mange næringsstoffer fra naturens side. TINE® Melk – kanskje verdens fineste melk ❤️

Finn ut mer om TINE® Melk her

TINE® Smør

TINE® Meierismør er kjernet av fersk fløte. Ekte smør blir brukt av kokker og matelskere på grunn av sin gode smak og evne til å løfte fram andre smaker.

Les mer om TINE® Meierismør her

Produkter fra TINE® 2021

Her er full oversikt over våre produkter i 2021!

TINE® Produktkatalog 2021 (hovedkatalog)

Produktguide 2021 – Industri

Her er totaloversikt over TINE Partner Industri for 2021.

Produktguide Industri 2021

TINE® Matfløte

TINE® Matfløte har lang holdbarhet og kun 20 % fett. Den er er magrere enn kremfløte og passer derfor spesielt bra i hverdagsmaten.

Les mer om TINE® Matfløte her

TINE® Crème Fraîche

TINE® Crème Fraîche er en real smakshever i alle gryter og varmretter. Den frisker opp både smaken og gjestene! Skiller seg ikke ved oppvarming.

Les mer om TINE® Crème Fraîche her

TINE® Rømme

TINE® Rømme er et produkt med lange tradisjoner i norsk kosthold, og er selvskreven til spesielle anledninger.

Les mer om TINE® Rømme her

TINE® Kremfløte

TINE® Kremfløte er et ferskt meieriprodukt som er en naturlig smakshever i varme matretter som supper, gryter og sauser, vispet til desserter og kaker og naturell til frisk frukt og bær.

Les mer om TINE® Kremfløte her

Selbu Blå®

Selbu Blå® lages, slik navnet antyder, i Selbu i Sør-Trøndelag. Selbu Blå® er en blåmuggost av ypperlig kvalitet, som er utviklet spesielt for norske ganer.

Les mer om Selbu Blå® her

Snøfrisk®

Snøfrisk® er en serie med myke kremoster laget av 80 % geitmelk og 20 % kufløte. Osten har bare 1,5 % tilsatt salt og ingen andre tilsetningsstoffer.

Les mer om Snøfrisk® her