MENY

TINE® ÅRETS MATGLEDEBEDRIFT:

KONKURRANSEPERIODE APRIL–JUNI

Her finner du mer utfyllende informasjon om konkurransen – og kriterier.

TINE® ÅRETS MATGLEDEBEDRIFT 2021

Vi starter nå opp konkurransen for 14. året på rad!

Vi håper du blir med i konkurransen om å bli Årets Matgledebedrift 2021.
Velkommen skal du være!

 

Hvem blir kåret til TINE® Årets Matgledebedrift 2021 –
og vinner tur med TINE Partner til Bocuse d’Or Europa 2022?

Nytt av året er at vinneren av årets konkurranse kåres blant våre Serverings- og Industri-kunder!  

Tips! Vi anbefaler at du leser nøye igjennom alt som står på denne siden, slik at du er best mulig rigget for konkurranse.

Konkurranseperiode 1. april–30. juni 2021

KONKURRANSEKRITERIER
Vinneren av TINE® Årets Matgledebedrift 2021 kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede, gjennom gode matopplevelser, produkter og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på bruk av TINEs oster i årets konkurranse. Viktig er også bruk av TINEs øvrige produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag for å spre matglede.

Maten eller produktene du lager behøver ikke være avansert eller full av dyre eller eksotiske ingredienser. Men matopplevelsen sluttbruker opplever må være ektefølt. Vi ser etter deg/dere som bruker kreativitet og går den ekstra runden for å sikre at måltidene blir dagens høydepunkt.

NOMINER DIN BEDRIFT I KONKURRANSEN
Ønsker du å nominere din bedrift i konkurransen om å bli «Årets Matgledebedrift 2021» – gå inn på DIN MATGLEDESIDE og registrer din påmelding. I feltet «Passord TINE» skriver du inn matgledebedrift_2021. Du lager selv ditt eget, unike passord etter første innlogging.

Som deltager i konkurransen administrerer du her din egen matgledeside. Her laster du også opp bilder, videoer og annen dokumentasjon som viser juryen hvordan matglede skapes av deg/dere gjennom hele konkurranseperioden.

Tips! Legg siden som et ikon på din telefon så blir det enkelt å bruke denne nettsiden. Skriv inn http://aretsmatgledebedrift.tinehandel.no i nettleseren på din telefon – trykk på «firkant med pil opp», skroll ned og trykk på «legg til på hjem-skjermen». Da vil siden vises som et «bokmerke» på din telefon.
 

DOKUMENTASJON
Vi ønsker at du viser juryen hvorfor din bedrift fortjener å vinne TINE® Årets Matgledebedrift 2021.

Hvis ditt bidrag handler om å spre matglede på ditt serveringssted, så er det viktig at du dokumenterer dette godt, utfra de konkurransekriterier som foreligger. Dette for at juryen skal få best mulig underlag til å gjøre sin beslutning.

Hvis ditt bidrag derimot handler om nylansering av et produkt i 2021 er det viktig at dokumentasjonen også inneholder ingrediensliste med næringsinnhold, beskrivelse av lanseringspakke samt informasjon om listing i dagligvare/KBS.

NB! Ikke benytt emojier i bildeteksten for da vil ikke bildene vises for juryen.
TINE® står fritt til å benytte innsendte bilder i forbindelse med konkurransen på nett og i annen kommunikasjon.

FRIST FOR DOKUMENTASJON
Onsdag 30. juni er fristen for å sende inn begrunnelsen som gir juryen grunnlag for videre arbeid i kåringen.

PREMIER – VINN MATFAGLIG STUDIETUR

1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Europa 2022 for to personer.

2. plass: Matfaglig tur med reise og overnatting til Ørjan Johannessen og Bekkjarvik Gjestgiveri for inntil tre personer.

3. plass: Matfaglig inspirasjonsdag med TINE Partners egen konditor Bernhard Azinger og kokk & matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen på TINE® Proffkjøkken i Oslo. Premien gjelder for inntil fire personer inkludert reise og overnatting.

EKSTRAPREMIE
Nominer din bedrift innen 1. mai og lever begrunnelse innen 30. juni, og vær med i trekningen av en kreativ matfaglig dag ute i din bedrift sammen Bernhard Azinger og Pål Jetmundsen.

KÅRING AV VINNERNE
Kåringen skjer i forbindelse med Ostens dag 28. oktober 2021. Finalistene inviteres inn til Oslo til dette arrangementet for å oppleve en hel dag i ostens tegn.

JURY
Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra TINE Partner: sjef for TINE® Proffkjøkken – Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig – Pål Jetmundsen, fagansvarlig industri – Katinka Perrott Arntsen og konkurranseansvarlig – Brita Unnerud.

Vi ser spent frem til din påmelding/nominasjon samt innsendt dokumentasjon av matglede hos deg/dere og for sluttkunden.

Har du spørsmål – ta kontakt med Brita Unnerud på e-post brita.unnerud@tine.no.

Med vennlig hilsen
TINE PARTNER

 

 

 

TIDLIGERE VINNERE AV ÅRETS MATGLEDEBEDRIFT

Vinner 2020: Beitostølen Helsesportsenter på Beitostølen


2020
  Beitostølen Helsesportsenter på Beitostølen
2019  Drømmehagen barnehage på Frekhaug
2018  De 3 stuer Trondheim innovasjonssenter i Trondheim
2017  Solborg Bo- & aktivitetssenter i Ski
2016  Thon Hotel Lofoten i Svolvær
2015  Voksenåsen Kultur og Konferansesenter i Oslo
2014  Nygård Sykehjem i Sandefjord
2013  Treats Personalrestaurant & catering i Oslo
2012  Albatross Frende Forsikring i Bergen
2011  ISS Subsea 7 i Stavanger

2010
• Vinner Årets Matgledekantine: De 3 Stuer avdeling Otto Nielsens vei i Trondheim
• Vinner Årets Matgledehotell: Rica Nidelven i Trondheim
• Vinner Årets Matgledefastfood: Kjuttas Brød og Salat i Dyreparken i Kristiansand

2009
• Vinner Årets matgledekantine: Wilberg Vassbotnen i Stavanger
• Vinner Årets matgledehotell: Rica Nidelven i Trondheim
• Vinner Årets matglede fastfood: Bergbys Familierestauranter i Skien

2008
• Vinner Årets Matgledekantine: National Oilwell fra Kristiansand
• Vinner Årets Matgledehotell: Radisson SAS Beito Hotel på Beitostølen
• Vinner Årets Matgledefastfood: Bergbys Familierestauranter i Skien